De Protestantse Gemeente Maas-Heuvelland (PGMH) is eigenaar van de monumentale St. Janskerk aan het Vrijthof in Maastricht. De rode toren van de kerk is al eeuwenlang bepalend in het silhouet van de stad. De toren is de hoogste van de stad en is een grote toeristenattractie. In het culture en maatschappelijk leven van de stad neemt de kerk ook steeds meer een centrale plaats in. . De kerk wordt behalve in de zomermaanden ongeveer 3 dagen per week verhuurd aan partijen zoals de Universiteit Maastricht, het Theater aan het Vrijthof, maar ook aan bedrijven en particulieren voor diners, recepties, huwelijken, uitvaarten.

Naast deze verhuur, vinden in de St. Jan kerkdiensten van de PGMH plaats op zon – en feestdagen.

Het team vrijwilligers en professionals dat zich bezighoudt met de verhuurzaken (niet-kerkelijke activiteiten) behoeft op korte termijn uitbreiding met een:

ASSISTENT BEHEERDER

Het betreft in eerste instantie een betrekking van 16 uur per week, maar kan worden uitgebreid in gezamenlijk overleg als de werkzaamheden daartoe aanleiding geven.
De werktijden zijn onregelmatig, en kunnen plaatsvinden zowel in als buiten kantooruren.

In eerste instantie zal een contract voor beperkte duur (3 maanden)worden aangeboden. Bij goede invulling van de werkzaamheden ligt een vaste aanstelling in overeenstemming met de arbeidsvoorwaarden van de PKN (Protestante Kerken Nederland) in het verschiet. Salariëring is marktconform.

Taken
De assistent-beheerder is tezamen met andere leden van het team verantwoordelijk voor
1. Organisatie van verhuuractiviteiten
2. In orde houden van gebouw
3. Verrichten van kleine onderhoud activiteiten

Deze activiteiten worden uitgevoerd in samenwerking met externe partijen, zoals schoonmaakbedrijven, onderhoudsbedrijven, maar natuurlijk ook met de huurders.

De werkzaamheden worden uitgeoefend binnen het kerkgebouw.
Een goede lichamelijke gesteldheid is vereist aangezien een deel van de taken fysiek van aard zijn.

De assistent beheerder rapporteert voor al zijn/haar werkzaamheden aan de Beheerder en geeft leiding aan vrijwilligers die van tijd tot tijd werkzaamheden zullen uitvoeren.

De assistent beheerder houdt rekening met afspraken en regelingen voor het gebruik van het kerkgebouw en nevenruimten.

De assistent beheerder houdt rekening met de door de werkgever aangeven kaders voor het uitbesteden van klein onderhoud en schoonmaak alsmede met afspraken over de inkoop van artikelen.

Profiel

  • M/V
  • Opleiding: MBO of hoger niveau.
  • Goede fysieke gesteldheid en bereidheid tot fysieke werkzaamheden.
  • Goede contactuele eigenschappen
  • De assistent beheerder moet zowel anderen kunnen aansturen, maar moet ook een goed team lid zijn en gezamenlijke doelstellingen kunnen nastreven.
  • De assistent beheerder moet in of in de nabijheid van Maastricht wonen.
  • Liefst in bezit van certificaten BHV en Brandwacht. Eventuele bereidheid hiervoor opleiding te volgen.

Met uw sollicitatie graag opsturen een motivatiebrief, alsmede uw CV.

Sollicitaties graag richten aan emailadres: 55057@limburgvac.nl

Recent Posts