[27 januari | 15:00 -17:00 uur | €10,- (€5 voor studenten)]

Dit jaar organiseerd Stichting Muziek in de Kerk samen met het Conservatorium Maastricht een serie concerten in de Sint Jan onder de naam ‘Tune in Concerts’ waarin zowel klassieke muziek als jazz een plek heeft gekregen. 

Aankomende zondag, 27 januari, staat het concert in het teken van grote jazz ensembles. Het voorprogramma bestaat uit een Saxofoon ensemble en daarza zullen studenten van het conservatorium een Big Bad concert geven. Het belooft een pakkend programma met een Latin-twist. 

De overige concerten zijn:

3 February 2019
Classical: Violia Class

Met trots presenteerd het Conservatorium Maastricht altviool klas met excellente studenten van over de hele wereld. Wees getuige van hun artistieke ideeën en laat je inspireren door de evolutie van de muzikanten wanneer ze verschillende stukken uitvoeren, van Debussy tot Bruch tot Brahms.

24 March 2019

Jazz: Best of Jazz

Op deze zondagmiddag presenteren enkele van de toonaangevende nieuwe jazztalenten hun eigen projecten. Beleef een verrassende middag met de vele facetten die jazz heeft: van mooie zang tot energieke drums, van klein en fragiel tot groot orkestraal.
Met: ENAIRA, AHA Trio en Tritone Airlines.

Line-up 1: drums, bas, piano, trompet, zang
Line-up 2: sax, contrabas, drums
Line-up 3: drums, percussie, bas, piano, gitaar, baritonsax, tenorsax, alt-saxofoon, trombone, trompet, stem

14 April 2019
Jazz: Future of Jazz

Hoe verandert muziek in de loop van de tijd? De jonge componisten van het Conservatorium Maastricht presenteren hun nieuwe muziek met experimentele methoden. De prijswinnende componist Jesse Passenier presenteert ook zijn ‘Fringe Orchestra’, waarin klassiek, jazz en elektronica samenkomen.

Line-up 1: (el.) Drums, bas, keyboard, gitaar, basklarinet, tenorsax, trompet, countertenor (kl. Zang), jazz zang (2x)
Line-up 2: drums, contrabas, bas, gitaar, toetsen, piano, bastrombone, trombone, trompet (2), hoorn, bar. Sax, tenorsax (2), alt sax (2), dwarsfluit

Alle concerten starten om 15:00 uur en eindigen om 17:00 uur. 

Tickets kosten €10,- en voor studenten €5,-

Kaartverkoop aan de deur. 

 

Recent Posts