Op 17 april is het slotconcert van Zing en Beleef Bach in de Sint Janskerk. 8 zangmiddagen lang hebben enthousiaste (amateur)zangers gestudeerd op diverse stukken van Bach onder leiding van Hans Veldhuizen. Het resultaat van deze vocale ontdekkingsreis is zondag 17 april vanaf 15.00 uur te horen. En niet alleen de cursisten laten van zich horen, maar ook u als luisteraar zal worden gestimuleerd om enkele liederen mee te zingen!

Zing en Beleef is een zingende ontdekkingsreis. Een reis waarin we met de stem, een prachtig, uniek instrument dat iedereen bij zich draagt en kan ‘bespelen’, op zoek gaan naar een inspirerende, muzikale beleving.”

“Mooi is het moment wanneer blijkt dat na een half uur intensief oefenen de vierstemmige muziek tot leven komt en de cursisten deel zijn geworden van de prachtige muziek. Muziek die ze vanaf dat moment toch anders zullen gaan beluisteren omdat ze zelf hebben gezongen en het in het geheugen staat gegrift. Zingen is een bijzondere en inspirerende manier om de muziek van een componist te beleven.” (Hans Veldhuizen)

entree is 5 euro. 
presentatie Beleef Bach_flyer_ presentatie Beleef Bach_flyer_2

 

 

 

Recent Posts