[Vul dit Huis met Uw Glorie | 24 oktober 2019, 19:30 uur | gratis tickets]

In oktober-november 2019 tourt Presence langs 12 prachtige kerken in Nederland, zoals de Martinikerk in Groningen, de St. Bavo in Haarlem en de Sint Jan in Maastricht. Boek hier je gratis ticket voor de ‘Vul dit huis met Uw Glorie Tour”, een avond vol aanbidding. Zing mee met bekende worshipliederen en geniet van Gods aanwezigheid in de eeuwenoude kerk van Nederland. Met de band InSalvation en sprekers zoals Wim Hoddenbagh, Tiemen Westerduin, Hans Maat, Esther Vorsterman van Oijen en Jan Pool.

Stel je voor dat Gods aanwezigheid de kerk vervult!

Het lied ‘Vul dit huis met Uw glorie’ (Opwekking 815) is de afgelopen jaren uitgegroeid tot erg bekend nummer. Een lied dat een diep verlangen opwekt naar Gods aanwezigheid in de kerk en in ons dagelijkse leven. “Vul dit huis met Uw glorie, vul dit huis met Uw aanwezigheid, want alles is door U en alles is tot U, openbaar aan Uw heerlijkheid. Heilig, heilig, heilig is de Heer. Jezus is koning, breng hulde geef Hem eer.”

Stel je voor dat God de kerk van Nederland weer gaat vullen: vol van de liefde van de Vader, hoop in Jezus en de zegenende werking van de Heilige Geest – God zelf, zichtbaar en tastbaar in onze dorpen en steden! 

Presence organiseert een tour langs bekende kerken in alle 12 provincies. Het doel van de tour is om Gods glorie en de aanwezigheid van de Geest te vieren en te ervaren in de veilige setting van de lokale, vertrouwde kerk. Dit zal tijdens de avond plaatsvinden door aanbidding, praktische inspiratie vanuit Gods Woord en persoonlijk gebed. De kerk is Gods hoop voor de wereld. Via de kerk willen we mensen inspireren en uitdagen om Gods aanwezigheid te ervaren en door te geven in het dagelijkse leven. 

Recent Posts