Zoals u wellicht al via de media gehoord heeft, worden er landelijk nieuwe maatregelen genomen tegen het coronavirus. Ook in de Sint Jan komen activiteiten te vervallen. Hiermee volgen wij de richtlijnen en adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de PKN. Wij blijven wel bereikbaar per email of telefoon. 

Hieronder een korte update over de activiteiten in onze kerk. Deze informatie zal aangevuld worden zodra er meer bekend is. Voor vragen kunt u contact opnemen met Lianne Schuuring via verhuur@stjanskerkmaastricht.nl of 06-48073884. 

Het organiseren van uitvaarten in besloten kring blijft wel mogelijk. Hierover kunt u contact opnemen met Gerard Beerkens via 06-83208777.

Evenementen:

 

Alle bijeenkomsten en evenementen tot 1 juni zijn niet toegestaan. Deze komen dus allemaal te vervallen.  

Kerkdiensten:

De kerkdiensten op 15, 22 & 29 maart en 5 april komen te vervallen. Wel zal de dominee op zondagmorgen een overdenking, ondersteund met orgelmuziek, uitspreken. Deze zijn te beluisteren via de kerkomroep. U kunt meeluisteren via de volgende website:  https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/11002

Ook het traditionele palmpasen stokken maken op zaterdag 4 april gaat dit jaar niet door. 

Voor meer informatie over de activiteiten van de Protestantse Gemeente Maas-Heuvelland kun u terecht op https://www.maas-heuvelland.nl/

Kerk- en toren bezoek

Het openstellen van de kerk en toren voor bezoekers werd in eerste instantie twee weken uitgesteld tot tweede Paasdag. Gezien de nieuwe maatregelen zal dit in ieder geval worden uitgesteld tot 1 juni. Tegen die tijd wordt de situatie opnieuw bekeken.  

 

Wij hopen u zo voldoende geïnformeerd te hebben. Wij zullen de ontwikkelingen uiteraard blijven volgen en en de richtlijnen van het RIVM blijven toepassen. 

Recent Posts