Na het succesvolle optreden van Mylou Mazali op 25 mei jongstleden voor de UVV in het ziekenhuis (MUMC) in Maastricht zal Mylou Mazali opnieuw haar opwachting maken in Maastricht. Op zondag 18 december 2016 presenteert Mazali met haar Opera per Tutti!-gezelschap een wervelend december programma vanuit de St-Janskerk op ’t Vrijthof in Maastricht.

De cast zal bestaan uit:

Leonie van Veen sopraan

Mylou Mazali mezzosopraan

Peter Gijsbertsen tenor

Tim Maas bariton

Mirsa Adami vleugel

Uiteraard mag u in deze feestelijke maand al een vleugje Kerst op ons programma verwachten. Er wordt een CrossOpera-fragment (een muzikale verrassing) naar een hedendaagse kersthit gemaakt; bij OperaActueel wordt de woelige liefdesgeschiedenis van Massenet’s ‘Werther’ die zich afspeelt op kerstavond ten gehore gebracht. Tijdens KaraOpera zal het publiek heerlijk mee kunnen zingen met wereldberoemde fragmenten uit Les Contes d’Hoffmann van Offenbach, om de stemming tot een hoogtepunt te brengen.

Vanwege de speciale samenwerking zullen 20 gegadigden van UVV van Maastricht live bij deze unieke voorstelling aanwezig mogen zijn. Uiteraard kunt u allen vooral iedereen extra meenemen die van een gezellig kerstconcert houdt, want operaliefhebbers ontmoeten elkaar op 18 december 2016 bij Opera per Tutti! in de St-Janskerk op het Vrijthof te Maastricht om 15.00.

Opera voor iedereen!

Reserveer snel op indo@operapertutti.nl

http://operapertutti.eu/

Recent Posts