24, 25,31 maart/ 20.oo uur / €15 (€10)

Beggars & Barricades, een avondvullende show gebaseerd op Victor Hugo’s Les Misérables.

Les Misérables is muziektheater op zijn best. Het is een verhaal met meerdere lagen, van echte mensen en realistische problematiek, gevat in de betovering van muziek en theater. Het gaat over een verdrukt volk, over mensen die de weg kwijtraken en over een man die besloten heeft het goede te doen.

Muziektheater Kaliber vertelt dit verhaal aan de hand van heerlijk meeslepende en ontroerende muziek van onder andere de musical Les Misérables. Solo’s, duetten en veelstemmige koormuziek wisselen elkaar af.

Beggars & Barricades heeft tevens een eigen verrassende enscenering, zodat het verhaal zich voor zowel je oren als je ogen ontvouwt. Deze mise-en-scène is speciaal voor Kaliber ontworpen en geregisseerd door niemand minder dan Sybrand van der Werf, bekend als regisseur van Opera Zuid.

Kom naar Beggars & Barricades op 24, 25 maart of 31 maart! Aanvang: 20:00 uur. Kaartjes kosten 15 euro inclusief 1 consumptie. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 10 euro. Kaartjes zijn te bestellen via kaliber.kaartverkoop@outlook.com . Vermeld in je mail de voor- en achternaam van de hoofdboeker, de datum van de voorstelling die je wilt bijwonen en het aantal kaartjes dat je wilt bestellen.

 

Muziektheater Kaliber bestaat uit een kleurrijke groep ambitieuze amateurs die samenwerken op het gebied van zang en toneel. Binnen wekelijkse repetities combineren wij het serieuze repeteren met veel passie en plezier in de samenzang.

Op ons repertoire staat een uitgebreide en bonte mix van nummers en muziekstijlen. Van de nieuwste popsongs tot filmmuziek en van klassieke musical tot rockopera, met zo nu en dan een uitstapje naar iets heel onverwachts. Het repertoire is 4 tot 8 stemmig en er is ruimte voor solo’s.

Recent Posts