De Maastrichtse Sint Janskerk wordt voor de negende keer weer het eldorado voor de collectioneur en liefhebber van antiquarische boeken en prenten van 11 t/m 13 maart.

Een dertigtal gerenommeerde antiquarenhuizen uit binnen-en buitenland laat weer het meest waardevolle en interessantste uit hun collecties zien.
De organisatie van MABP streeft ernaar om een zo breed mogelijk aanbod op het gebied van antiquarische boeken en prenten aan de bezoekers te presenteren. Niet alleen de verwende collectioneur van verluchte handschriften, oude drukken en zeldzame prenten kan er zijn slag slaan, ook voor de bescheiden verzamelaar is er genoeg moois om te bekijken en gekocht te worden. Iedere exposant brengt zo zijn eigen specialisme mee, van middeleeuwse handschriften tot bibliofilie, boeken over fotografie, avant garde, architectuur tot moderne kunst. Dat is de reden waarom beurzen als deze zich meer gaan verheugen in een groeiende belangstelling. Immers waar kan de verzamelaar in korte tijd zo’n divers aanbod vinden op een relatief kleine oppervlakte.

foto-stjan-beurs-webOp vrijdag 11 maart 2016 van 14:00 – 19:00 uur,
zaterdag 12 maart 2016 van 10:00 – 18:00 uur,
en zondag 13 maart 2016 van 10:00 – 17:00 uur,

De grote internationale antiquarenbeurs, die samenvalt met het eerste weekend van TEFAF, wordt weer georganiseerd in de gotische Sint Janskerk aan het Vrijthof te Maastricht. Entree is € 5,00, garderobe verplicht (gratis). Er is ook een passe-partout (3 dagen) beschikbaar voor € 7,50

See more at: http://www.maastrichtbookfair.nl Meer informatie…

Recent Posts