[5 maart 2018 | 19:00 uur | gratis toegang]

Op 21 maart vinden de landelijke gemeenteraadsverkiezingen plaats, zo ook in Maastricht. Om alle deelnemende partijen vooraf aan deze verkiezingen een podium te geven om zichzelf te presenteren, organiseert Centrummanagement Maastricht op maandag 5 maart een lijsttrekkersdebat. 

Wat zijn de standpunten van de deelnemende partijen over de uitdagingen waar Maastricht voor staat de komende jaren? En hoe denkt men deze te realiseren? Tijdens het lijsttrekkersdebat wordt de partijen de mogelijkheid geboden hun standpunten voor een breed publiek te presenteren. Het debat is vrij toegankelijk voor eenieder die woont, werkt, onderneemt of studeert in Maastricht.

Tijdens het lijsttrekkersdebat zal RTV Maastricht aanwezig zijn om televisie opnames te maken van het gehele debat. Deze beelden zullen de dag na het debat uitgezonden worden op het tv-kanaal van RTV Maastricht.

Frans Pollux is de moderator deze avond en zal op een boeiende wijze vormgeven aan dit debat. Het belooft een interessante avond te worden, waarbij duidelijk wordt waar de verschillende partijen voor staan. Het debat geeft u als bezoeker tevens een duidelijk beeld ‘dat er wat te kiezen valt’ tijdens de verkiezingen op 21 maart.

Tijdens het lijsttrekkersdebat zullen er verschillende thema’s aan bod komen. Centrummanagement heeft gekozen voor relevante thema’s in Maastricht. Aan de hand van stellingen zal worden gedebatteerd over Maastricht als studentenstad, regelgeving, Smart City, toekomstvisie 2025, bereikbaarheid, veiligheid en andere onderwerpen.

Wij nodigen u van harte uit voor dit inspirerende en boeiende lijsttrekkersdebat op 5 maart aanstaande in de St. Janskerk. Geef u snel op via info@cmmaastricht.nl en verzeker u van een plek!

 

Recent Posts