[2 april | 13:00 uur | €2,50]

Vanaf aanstaande zaterdag zijn de Sint Jan en de toren weer te bezoeken tussen 11 en 16 uur. Iedere maandag tot en met zaterdag (verhuuractiviteiten uitgezonderd) zijn er vrijwilligers aanwezig om bezoekers toe te laten, kaartjes te verkopen en wat te vertellen over de mooie geschiedenis van onze kerk. Vanaf Paasmaandag is er nog een extra attractie te bewonderen: een expositie in de toren. 

Als u de toren van de Sint Jan beklimt is er halverwege een torenkamer om even te pauzeren. Hier is vanaf maandag werk van Mathy Engelen, Mariette Otten en Geryanne Mulders te bewonderen. U kunt hier zeer diverse kunst combineren met een mooi uitzicht. Mathy Engelen presenteerd er zijn vergezichten (welke deels geschilderd zijn vanaf torens in Maastricht), Mariette Otten presenteerd er abstract werk en Geryanne Milders keramisch werk. 

Mocht u echt verliefd worden op een van de werken is er zelfs de optie om het mee te nemen. U kunt het werk (inclusief prijskaartje) meenemen naar beneden en deze bij de balie contant(!) afrekenen. 

De expositie wordt op maandag 2 april officieel geopend om 13:00 uur en is daarna tijdens de reguliere openingstijden te bezoeken. 

Recent Posts