[14 december | 19:30 uur | €22,50]

In december leven we langzaam toe naar kerst, en dat is goed te merken in de activiteiten deze maand. Op 14 december treedt Shirma Rouse op in de St Jan met haar Christmas Gospel Sessions. Als je zin hebt om in de kerststemming te komen is dit zeker een aanrader!

Wegens het overweldigend succes in 2018 gaat Shirma Rouse ook dit jaar haar Christmas Gospel Sessions doen. Er zijn 5 nieuwe steden aan de lijst toegevoegd, waaronder Maastricht. Met de welbekende kerst klassiekers van Driving home for Christmas, Silent night, All I want for Christmas, Let it snow en nog veel meer wordt het een avond vol kerstmuziek. 

Shirma Rouse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot één van de meest gevraagde zangeressen van Nederland. Ze is onder andere bekend als achtergrondzangeres van Anouk bij het Eurovisie Songfestival, als fan van Aretha Frankling tijdens de The Queen of Soul Celebration Tour en haar lang verwachte 4e studioalbum “Soul Serenade”. 

Tickets voor €22,50 of  €29,50 zijn te koop via Eventbrite, via deze link

Recent Posts