[31 maart 2019 | 18:30 uur | €37,50]
Voor tickets en info zie: https://cmconcerts.com

Concertavond Puur Muziek

Christiaan Moolenaars is eerste hoornist bij de Philharmonie Zuid-Nederland en organiseert sinds 2015 concerten in de Sint Jan. Zowel de gasten als de musici kwamen altijd uit zijn eigen vriendenkring, een bont gezelschap, dat zowel muzikaal als persoonlijk goed bij elkaar past. Inmiddels is er een eigen organisatie (CMConcerts) een eigen website en een eigen team van medewerkers. Aankomende zondag worden voor het eerst alle onbekende geinteresseerden van harte uitgenodigd voor een concert. 

De inloop start om 18:30 met ontvangst en een hapje en drankje. Het concert zelt start om 19.15 uur en om 21:00 uur is er een naborrel. 

De Musici, die bij bijna alle concerten maatgevend hebben bijgedragen, zullen ook nu weer aanwezig zijn. Naast de concerten in de Sint Jan zijn ze allemaal regelmatig terug te vinden bij concerten in de grote zalen van Nederland, een groeiend aantal ook in het buitenland.

De avond wordt met mooie culinaire gerechtjes opgeluisterd door restaurant De Lindeboom, meerdere malen onderscheiden door een Michelin Bib Gourmand. 

Het Programma:

Edvard Grieg: Åse’s Death uit Peer Gynt, Opus 23
Felix Mendelssohn Bartholdy: De Hebriden, Concertouvertüre, Opus 26
Wolfgang Amadeus Mozart: Pianoconcert Nr. 23, KV 488
 
pauze

Wolfgang Amadeus Mozart: Symphonie Nr. 36 ‚Linz‘, KV 425
Edward Elgar: Nimrod uit de Enigma Variatie’s, Opus 36
 
Recent Posts