[1 november 2018| 20:00 uur | €15,-]

 

Het is inmiddels een mooie traditie: op 1 november is het Arka Symfonie Orkest terug in de Sint Jan met hun jaarlijkse Allerzielenconcerten. Het orkest staat dit jaar opnieuw onder leiding van Manon Meijs. 

Solisten: 

Yingshan Hu piano, Kim Savelsbergh sopraan, Bart van den Hof klarinet

Programma:

Mozart:      pianoconcert nr 20

Schubert:  ‘die Unvollendete’, symfonie nr 8

                    ‘litaney auf das Fest Allerseelen’

                    ‘der Hirt auf dem Felsen’

                    ‘du bist die Ruh’

Entree:

€ 15,- als u de kaarten vooraf besteld via http://www.arkasymfonieorkest.nl of € 17,50 aan de concertkassa op de avond zelf. Dit laatste is alleen mogelijk als het concert nog niet is uitverkocht. 

Allerzielenconcerten:

Mocht het u niet lukken het concert in de Sint Jan te bezoeken is er op zondag 28 oktober 2018 om 16:00 uur ook een uitvoering in de Kloosterbibliotheek Wittem. Voor meer informatie kunt hierover kunt u kijken op de website: https://www.arkasymfonieorkest.nl/

Deze concerten zijn onderdeel van het Festival Vocallis en zijn mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Gemeente Maastricht en de Stichting Kanunnik Salden

Arka Symfonie Orkest

Arka is in 2002 opgericht als projectorkest en organiseert jaarlijks twee grote en enkele kleine projecten. Naast hun standaardrepertoire maken ze ook uitstapjes naar nieuwe verrassende stukken. Het orkest staat sinds de oprichting onder de leiding van Manon Meijs en streeft naar samenwerking met verschillende ensembles, koren, componisten, schrijvers, dichters en getalenteerde jonge solisten. Sinds 2009 organiseert ArkA Symfonie Orkest jaarlijks de Allerzielenconcerten; concerten met een programmering die uitnodigt stil te staan bij het verlies van dierbaren. 

 

Recent Posts